FUSJON OG OVERGANSPERIODEN

I en overgangsperiode frem til vi har fullintegrert alle systemer, vil det på noen områder være dobbelt – hva gjelder for tidligere HAUBO medlemmer og kunder og hva gjelder for alle andre.

Vi beklager dersom dette kan virke forvirrende, men ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på så hjelper vi deg gjerne.

Medlemskap

Et medlemskap i Vestbo gir deg forkjøpsrett til nærmere 100.000 boliger over hele landet. Det koster 300,- å melde seg inn. Påfølgende år koster medlemskapet kun 300,- årlig. Er du under 18 år koster innmeldingen 300,- og er deretter gratis til du fyller 18.

Hvor finner jeg «min side» som tidligere HAUBO medlem?

Den finner du på vestbo.no helt oppe til høyre på siden eller helt nederst. Logg inn med ditt vanlige brukernavn og passord. OBS! Vi har hatt teknsike problemer med innlogging ved tidligere HAUBO-medlem. Ta kontakt om du ikke kommer inn etter et par forsøk.

Forkjøpsrett

Vestbo forvalter mer enn 520 boligselskaper og 18 500 boliger. En god del av disse boligene er tilknyttet forkjøpsrett for boligbyggelagets og/eller boligselskapets medlemmer/andelseiere.

Vestbo avklarer forkjøpsretten hver dag, mandag – fredag og kunngjør utlysningene på vår hjemmeside
Boliger med forkjøpsrett – Vestbo BBL

Kontakt

Du kan kontakte oss via e-post eller telefon. Send e-post til post@vestbo.no eller ring oss på 55 30 96 00.

Tusen takk for din tålmodighet gjennom denne overgangsperioden.

Sammenslåingen vil forsterke vår posisjon gjennom økt konkurranseevne og et bedre tjenestetilbud til medlemmer og kunder. Sammen skal vi styrke vår posisjon på Vestlandet. Med kontorer i Bergen, på Stord og i Haugesund har vi troen på at sterk lokal tilstedeværelse vil sikre kvalitet for våre medlemmer, kunder og samarbeidspartnere.

Hilsen oss i Vestbo.

Bli medlem