Bli medlem!

Et medlemskap i Vestbo gir deg forkjøpsrett til nærmere 100.000 boliger over hele landet. Forkjøpsrett betyr at du kan kjøpe bolig til den prisen selgeren har akseptert, uten at du trenger å være med i budrunden. Da kan ansiennitet på medlemskapet ditt være avgjørende, og derfor teller hver eneste dag for deg som jakter på drømmeboligen nå, eller for deg som trenger en god investering for fremtiden.

I tillegg til forkjøpsretten får du medlemsfordeler som rabatt og bonus hos våre samarbeidspartnere, som for eksempel gode betingelser for boliglån, forsikring, rimelig strøm i egen bolig og annet, som betyr noe for lommeboken.

Les gjerne mer om forkjøpsrett eller medlemsfordeler, men ikke la denne «VIP» billetten gå fra deg, så meld deg eller gi en gave som betyr noe til noen du er glad i.

Informasjon om medlemskap

Hvorfor skal du bli Vestbo-medlem?

  • Du får forkjøpsrett på nærmere 100.000 boliger over hele landet gjennom Storbysamarbeidet. Storbysamarbeidet er et samarbeid mellom noen av de største boligbyggelagene i Norge. Samarbeidet gir Vestbo-medlemmer tilgang på nærmere 100.000 boliger over hele landet. Dette gjelder forkjøpsrett på både brukte og nye boliger for salg, i tillegg til utleieboliger i noen av de største universitetsbyene i Norge.
  • Du får rabatt på en er rekke kjente merkevarer
  • Du får bonus når du handler hos våre samarbeidspartnere

Det koster kr 300,- å melde seg inn. Påfølgende år koster medlemskapet kr 300,- årlig.

Ønsker du å gi en medlemskap i gave til noen under 18 år koster innmelding kr 300,- og deretter er det gratis til de fyller 18 år.

Hva er forkjøpsrett?

Hvor finner jeg oversikt over boliger jeg kan bruke forkjøpsretten på?

Medlemsbetingelser

Juniormedlemskap

Juniormedlemskap er en ypperlig gave å gi i forbindelse med barnedåp, bursdag, og konfirmasjon. Som juniormedlem får du akkurat de samme fordelene som et ordinært medlemskap. Med forkjøpsrett kommer du foran i køen. Nøyaktig hvor langt avhenger av ansienniteten din, altså hvor lenge du har vært medlem.

Det er med andre ord en svært god investering for fremtiden å gi et juniormedlemskap i gave, som kan sikre barnet en plass først i køen når han/hun skal kjøpe sin første bolig.

Medlemskapet (andelen i Vestbo) koster kr. 300,-. Juniormedlemmer er deretter fritatt fra årskontingenten frem til året de fyller 18 år.

Gi en gave som betyr noe for fremtiden!

Bli medlem