Nye boliger for salg

Vi bygger boliger for fremtiden, og sammen med solide aktører i bransjen sørger vi for å skape bærekraftige hjem hvor alle kan få muligheten til å bo trygt og godt.

Kvassneshagen i Knarvik – kommer for salg i 2024!

63 nye leiligheter like ved Amfi Knarvik.

Prosjektet ligger i Kvassnesvegen, midt i sentrum av Knarvik og består av 63 leiligheter fordelt på to bygg. Det tar bare noen minutter å gå til Amfi Knarvik, hvor du har alt av fasiliteter og tjenester du trenger i hverdagen.

 

På gateplan vil det bli næringslokaler med blant annet Coop Extra dagligvarebutikk med heisforbindelse til leilighetene. Boligprosjektet skal bygges på taket av næringsdelen. Leilighetene vil variere i størrelse med egne private uteområder. Mellom byggene kommer det en stor felles hage med plante-kasser, sittebenker, lekeområde, pergola og utekjøkken. Hagen vil bli en perfekt ramme for sosialt samvær og et godt bomiljø.

Kvassneshagen blir hjem som passer for alle livets faser. Førstegangsetablerere, småbarnsfamilier, enslige eller for deg som ønsker å flytte fra enebolig til leilighet vil alle få det fint i Kvassneshagen.

Prosjektet vil bli etablert som borettslag. Dette gir kjøpere en lavere inngangsbillett til leilighet enn ved selveier. Med individuell nedbetaling kan den enkelte selv velge å betale ned på sin andel av fellesgjelden og dermed få lavere månedlige fellesutgifter.

Knarvik ligger ca. 29 km nord for Bergen sentrum, og er et sentralt knutepunkt i Alver kommune. Her finner du Amfi Knarvik med 50 butikker, kafé og spisesteder, samt bibliotek og helsetjenester.

Knarvik og områdene rundt Alver kommune kan tilby vakre naturområder, som fjorder, fjell og skog. Knarvik kan tilby en roligere livsstil sammenlignet med travle byer, for deg om ønsker å unnslippe støy og stress og foretrekker et mer avslappet miljø. Det er kort vei til barnehage, skole og videregående skole, samt fritidsaktiviteter.

Kvassneshagen er et samarbeidsprosjekt mellom Vestbo og Coop Eiendom Hordaland.

Stegen 12 på Os – kommer for salg!

39 sentrumsnære leiligheter på Os.

Sentrumsnært, flott utsikt, store private takterrasser og parkeringsplasser er noe av det du får i Stegen12.

Stegen 12 er et samarbeidsprosjekt med ByBo.

Ørnen – Straume sjøfront

40 nye leiligheter ved bryggekanten! Et sentralt og urbant nabolag på Straume Sjøfront

Bo ved sjøen med et par minutters gange til Sartor Senter, hvor du finner alt du trenger i hverdagen samt bussterminal. Kun 15 minutter til Bergen sentrum og CCB-Basen på Ågotnes.

Boligprosjektet har sørvendte og solrike andelsleiligheter til fastpris og ingen dokumentavgift. Velg mellom 2-roms, 3 -roms og 4-roms leiligheter. Arealer fra 35 til 73 m² BRA/P-ROM.

Byggestart er vedtatt, og innflytting er planlagt sommeren 2025.

Bandadalen

12 Leiligheter i hjertet av Leirvik sentrum

Midt i hjertet av Leirvik sentrum kommer Vestbo sitt nye boligprosjekt; Bandadalen. Her bor du sentralt med alt du trenger i gangavstand fra hjemmet ditt. Kort vei til bl.a. handlegate, flere parker, kulturhus, AMFI-senter, helsepark, kai- og strandpromenade. Flotte turmuligheter i fjell og skog, går hånd i hånd med by livet i Leirvik.

I Bandadalen er det rom for alle livets faser. Velg blant tolv moderne leiligheter med ett eller to soverom. Passer godt for både unge førstegangskjøpere, par som planlegger familie og deg som ønsker noe mindre og mer lettvint på dine voksne dager.

Bli medlem