Vestboseminaret 2023

Våre samarbeidspartnere

Wattif EV er en totalleverandør av ladeløsninger og en muliggjører i det globale skiftet til EV-mobilitet. Wattif EV ønsker å akselerere elektrifiseringen av den globale parkeringsplassen ved å gi tilgang til ladeinfrastruktur overalt. Dette være seg hjemme, på jobb eller på reise.

Gjennom vårt heleide selskap Billader AS har vi levert Elbillading i Norge siden 2013 og drifter noen av de største ladeanleggene i Norge.

Telenor Norge er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor mobil, fastnett og TV-tjenester. Hver dag jobber vi for å lede an i digitaliseringen av Norge og utvikle de beste digitale sikkerhetstjenestene for våre kunder.

Telenor Norge har per i dag cirka 3200 medarbeidere fordelt på 22 kontorer i hele Norge, og er en del av Telenor Group, som har virksomhet i åtte land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett. Vår teknologi er en viktig bidragsyter til det grønne skiftet. I tillegg til å kutte egne utslipp, hjelper vi andre til å redusere sine ved bruk av våre tjenester.

Vi eier ingen låser eller adgangskontrollenheter. I stedet utvikler vi programvare.

I dag representerer Unloc Skandinavias største nettverk av nøkkelfrie løsninger og åpner dører 900 000 ganger hver måned. Takket være vår plattform kan kundene våre åpne dører for alle, overalt. Uten å måtte være eksperter på adgangskontroll.

I dag betjener vi mer enn 1000 skandinaviske virksomheter og har nettopp startet ekspansjonen til Storbritannia. Vår jobb er å åpne dører for mennesker, og forvandle «adgangskontroll» til en innovativ infrastruktur der nye verktøy og tjenester kan utvikles.

AS ROCKWOOL er et heleid norsk datterselskap av ROCKWOOL A/S, verdens største steinullprodusent  med salgskontor i over 35 land, og 28 steinullfabrikker og 11 andre steinullrelaterte fabrikker i 17 land. Konsernet har ca. 10.600 ansatte, og produktene markedsføres over hele verden.

AS ROCKWOOL i Norge har ca. 240 ansatte, som omfatter administrasjonen i Oslo, salgsapparatet, og to fabrikker; en i Moss og en i Trondheim. AS ROCKWOOL er sertifisert er etter kvalitetsstandarden ISO 9001. Vi er også miljøsertifisert etter ISO 14001.

Bergen Fiber er leverandør av fiber i Bergensregionen. Med lokal forankring leverer vi fiber til Bergen og Vestland, til privat-, borettslag/sameie- og utbyggermarkedet.

Samarbeidet vårt med Altibox gjør oss til en total TV- og internettleverandør. Vi har over 60.000 privatkunder i dag og er et av landets ledende fiberselskap. Bergen Fiber er Altibox-partneren med størst vekst de siste årene – og vi har ambisiøse vekstplaner i årene som kommer.

Bergen Fiber ble startet i 2013 og er eid av Eviny og Lyse. Eierne har bygget fibernett og levert internett, tv og telefoni til fornøyde vestlendinger siden 2007.

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Gunstig strømavtale med bonus for Vestbo-kunder, i samarbeid med Polar Kraft. En kombinasjon av forhåndskjøpt strøm og spotpris som gir en samlet, flat strømpris gjennom hele måneden.

Polar Kraft AS er et nasjonalt strømselskap med et solid nordnorsk lokalt fotfeste. Vårt mål er å bli den foretrukne strømleverandøren i Nord-Norge. Med nesten 90.000 kunder er vi nest størst i landsdelen. Vi skal vinne ytterligere markedsandeler basert på svært konkurransedyktige priser, et sterkt samfunnsengasjement, lokalt eierskap, samt høy kompetanse og høy kundetilfredshet. Vi har produkter/konsepter som skiller oss ut fra resten av strømbransjen og som gjør at kundene velger oss på bakgrunn av flere faktorer enn bare pris.

Vi leverer smart og brukervennlig kollektiv brann- og vannlekkasjevarsling for boligselskaper. Sfty skaper økt trygghet for beboere, driftsansvarlige og styret med markedets mest brukervennlige og kostnadseffektive sikkerhetsløsning for borettslag og sameier.

Din pålitelige solcelleleverandør! Vi reduser strømutgiftene med våre solcellepaneler. Oppdag våre førsteklasses solcelleløsninger, skreddersydd for nordiske forhold. Med høy kvalitet og pålitelig teknologi, øker vi energiproduksjonen din effektivt.

Vi leverer et bredt tjenestespekter med høy kvalitet innen eiendomsservice i Bergensregionen.
– vi får jobben gjort.

Vi er en totalleverandør av vaktmester-, gartner-, renholds- og håndverkstjenester. Hovedkundene våre er borettslag, boligselskap, private og bedriftskunder. Våre gode resultater kommer av lang erfaring og god kommunikasjon. Du kan trygt overlate jobben til oss!

Garanti Eiendomsmegling er en landsomfattende eiendomsmeglerkjede med 13 kontorer. Vi selger alle typer eiendommer og tilbyr meglertjenester av høy kvalitet innenfor all eiendomsformidling. I tillegg har vi utviklet spesielt gunstige markedsprodukter for borettslagsboliger.

Meglerne i Garanti Eiendomsmegling har god lokalkunnskap. De er kjent med hva som er unikt for de ulike boområdene og hva som er viktig å fremheve i markedsføringen når du skal selge din bolig. En slik lokalkunnskap er en av de beste forutsetninger for å yte god hjelp på boligmarkedet. Det er din garanti for en vellykket bolighandel.

Unik VVS er Bergens mest komplette leverandør innen rørleggertjenester, bad, kjøkken og service til proff- og privatmarkedet. Våre rørleggere utfører alt av reparasjoner, montering og installering av kjøkken, bad og vannbåren varme.

Vi reparerer og skifter ut rør og deler og håndterer vannlekkasje, vannledningsbrudd, tette rør og andre akutte problemer. Vi leverer rørleggertjenester i Bergen, Askøy, Sotra og omegn.

Vi leverer norskproduserte dører og vinduer i kompositt. Hos Frøyland strekker vi oss langt for å kunne gi kunden et resultat vi selv kan være stolte av. Som første produsent av RAU-FIPRO komposittvindu og dører, har Frøyland Produkter hele tiden fokusert på kvalitet og innovasjon.

Vi tilbyr spesialtilpasset forsikring for borettslag og sameier tilknyttet et boligbyggelag.
Mer enn 200 000 boliger fordelt på flere enn 6000 boligselskaper over hele landet, er i dag forsikret med Totalforsikring for boligselskap. Med Totalforsikring for boligselskap får dere også hjelp til skadeforebyggende tiltak, både i og utenfor boligene.
Bli medlem