Vestbo strøm

Gunstig strømavtale med bonus for Vestbo-kunder, i samarbeid med Polar Kraft. En kombinasjon av forhåndskjøpt strøm og spotpris som gir en samlet, flat strømpris gjennom hele måneden.

Hvordan prises avtalen?

Enkelt forklart erVestbo Strøm en kombinasjon av forhåndskjøpt strøm og spotpris. Dette gir en samlet, flat strømpris gjennom hele måneden, hvor prisen først er kjent etter at måneden er over.

Avtalen prissettes på en todelt måte;

  1. Den ene delen består av forhåndskjøpt strøm. Dette betyr at Polar Kraft forvalter/administrerer deler av månedsprisen på strømregningen din.
  2. Den andre delen følger spotprisen og markedsutviklingen for hver måned.

Merk at den delen som er forhåndskjøpt kan gi både positiv og negativ avkastning. Endelig pris fastsettes når alle markedsforhold er kjent for oss, og foreligger som regel 5-6 dager etter månedsslutt.

I Polar Kraft jobber vi hver dag for å oppnå en gunstig pris på Vestbo Strøm, og forvaltningen foretas av vårt handelsmiljø. Antall kunder (volum) og tidspunktet vi kjøper inn kraften på, er avgjørende faktorer for hvor gunstig pris vil kan tilby deg. Dette varierer for hver måned.

Lønner det seg å bytte til Vestbo strøm?

Vi gjennomfører gjerne en uforpliktende prissammenligning for deg. Send oss dine tre siste strømfakturaer HER, så kontakter vi deg med en ærlig prissammenligning innen kort tid.

Hvem er Polar Kraft?

Polar Kraft AS er et nasjonalt strømselskap med solide eiere. Selskapet har et sterkt samfunnsengasjement og stort fokus for å bidra til et bærekraftig samfunn. Selskapet er sertifisert gjennom Trygg Strømhandel og jobber etter utvalgte bærekrafts mål nedsatt av FN. Polar Kraft jobber hver dag for å gi kundene gode opplevelser og nå har strømkundene talt; Polar Kraft er best på kundeservice i energibransjen basert på kåring fra mai 2022.

Bli medlem