Foto: Peter Aglen/BVSK

NYHET: Medlemsrabatt på svømmekurs

Nå får alle Vestbo-medlemmer 20% rabatt på svømmekurs hos Bergen Vest Svømmeklubb.

Klubben har et bredt tilbud av kurs og aktiviteter som er tilpasset ulike brukergrupper, og du kan blant annet finne egne kurs for baby, barn/ungdom, voksne og parautøvere.

Se kursoversikt hos Bergen Vest Svømmeklubb.

Medlemsrabatten er personlig. Dette betyr at den personen som ønsker å benytte rabatten også må være registrert som medlem i Vestbo. Rabatten gjelder for alle typer Vestbo-medlemskap, det vil si at både voksne med ordinært medlemskap og barn med juniormedlemskap kan benytte seg av rabatten.

Påmelding gjøres direkte til Bergen Vest Svømmeklubb gjennom deres nettside, men hvis du ønsker å bruke medlemsrabatten må du i tillegg sende en mail til info@bvsk.no og informere om at du er Vestbo-medlem (oppgi gjerne ditt medlemsnummer).

Er du ikke medlem i Vestbo?

Meld deg inn nå for å få få glede av både svømmekurs og alle de andre medlemsfordelene du får som Vestbo-medlem, ikke minst den aller viktigste fordelen, nemlig forkjøpsrett på nærmere 100 000 boliger i hele Norge.

Om Bergen Vest Svømmeklubb

Bergen Vest Svømmeklubb tilbyr svømmeopplæring for alle aldersgrupper – fra baby til voksen. Her er det plass til alle, og klubben har stort fokus på trygge og gode rammer, trivsel, mestring og svømmeglede.

Med dyktige trenere og instruktører som alle er sertifiserte sørger de for et godt kvalitetstilbud. Klubben har tilbud om opplæring i mange basseng i tre ulike kommuner; Askøy, Bergen og Øygarden.

Velkommen til trygg svømmeopplæring hos Bergen Vest Svømmeklubb!

Bli medlem