Årskontingent, medlemskort og medlemsfordelsbrosjyren er en saga blott i postkassen fra 2021. Heretter kommer det kun giro per post til de som har valgt dette alternativet.

Sammen sparer vi miljøet
Du er med på å spare miljøet om du velger å motta årskontingenten elektronisk. Vestbo sparer miljøet ved å kutte ut papirutgaven av medlemsfordelsbrosjyren og medlemskortet i plast.

Gå inn i nettbanken og velg AvtaleGiro eller e-Faktura, så vil du få giroen sendt dit. Nytt av året er at du kan betale årskontingenten med Vipps.

Last ned Vestbo-appen
Gjør som mange andre medlemmer og last ned Vestbo-appen fra App Store eller Google Play. Når du har registrert bruker finner du medlemskortet ditt under ‘’Vis medlemskort’’. Det er dette medlemskortet som skal fremvises for å få medlemsrabatt og det er det 9-siffrede kortnummeret som skal tastes inn når dette kreves oppgitt for å få bonus ved netthandel.

Registrer betalingskort for oppsparing og utbetaling av bonus
På «Min side» må du registrere debet- og/eller kredittkort for oppsparing av bonus. Det er disse bankkortene som skal benyttes ved betaling hos våre samarbeidspartnere.

I Vestbo-appen og på vestbo.fordelerformedlemmer.no finner du en oversikt over alle medlemsfordelene, med både bonus og rabatt.

Husk at medlemsavtalene er landsdekkende og gjelder over store deler av landet! Lykke til i bonusjakten!

Slik betaler du årskontingenten med Vipps: 

  • Last ned Vipps-appen fra App Store (iPhone) eller Google Play (Android)
  • Åpne Vipps
  • Velg Registrer deg
  • Følg stegene i appen
Bli medlem