Vi inviterer til GRATIS juletrehogst!

Snart er det jul, og vi har gleden av å invitere alle som har lyst til 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐈𝐒 juletrehogst i Fana! På Råvarden, kun 2 km fra Lagunen Storsenter, ligger tomten hvor vi skal bygge prosjektet Råtoppen.

Vestbo er opptatt av sosial bærekraft, og vi ønsker å gi noe tilbake. Nå vil vi gjerne invitere deg og familien, både store og små, til en koselig førjulsaktivitet hvor dere får velge ut deres eget juletre, hogge det ned og ta det med hjem for å bli pyntet til jul.

Vi kan dessverre ikke garantere at det blir snø, men vi kan garantere at vi skal gjøre det vi kan for å skape koselig julestemning ved å dele ut varm gløgg, saft og pepperkaker til alle som kommer.

I juletreskogen vår står det flere hundre flotte furutær i alle slags størrelser og vi er sikre på at du vil klare å finne et juletre som passer perfekt inn hjemme hos akkurat deg, uansett om boligen din er liten eller stor.

>Ta med hele familien, barn eller barnebarn, hunden og svigermor og bli med på en hyggelig lørdagstur hvor alle kan få delta i en spennende juletrejakt!

Sag til å felle treet med kan du få låne av oss når du kommer, men annet nødvendig utstyr for å frakte treet hjem, må du selv huske å ta med. Det er kun furutrær som er tilgjengelig på tomten, ingen grantrær.

Vi håper du har lyst til å være med, og vi ønsker deg hjertelig velkommen til Råtoppens juletreskog!

Arrangementet krever påmelding og du kan melde deg på her:
𝐰𝐰𝐰.𝐯𝐞𝐬𝐭𝐛𝐨.𝐧𝐨/𝐣𝐮𝐥𝐞𝐭𝐫𝐞𝐡𝐨𝐠𝐬𝐭-𝟐𝟎𝟐𝟐

𝐎𝐁𝐒!

Vi gjør oppmerksom på at det er ulendt terreng på området, og vi ber alle om å være forsiktige og at barn holdes under oppsyn.

Bli medlem