Helene (26) brukte forkjøpsretten og kjøpte sin første bolig

«Jeg visste at de med lengst ansiennitet ville få velge først, og siden jeg ikke hadde vært medlem så lenge var jeg spent på hvordan dette ville gå»

Kjøpte sin første bolig

Helene Skåla er 26 år og har kjøpt sin første bolig i boligprosjektet Ørnen på Straume sjøfront. Helene har lenge drømt om egen leilighet med sentral beliggenhet i forhold til jobb, trening, familie og venner. På Straume Sjøfront fant hun det!

Hun falt for beliggenheten i tillegg til utformingen av selve leiligheten.  Helene er ung og aktiv fotballspiller for Sotra Fotballklubb, og trener flere ganger i uken på Sotra Arena i tillegg til at hun jobber i Fjell. Helene har lenge drømt om egen leilighet med sentral beliggenhet i forhold til jobb, trening, familie og venner. Straume sjøfront ligger bare 4 minutters gange unna Sartor senter.

En mulighet for å komme inn på boligmarkedet

For mange unge er det utfordrende å komme inn på boligmarkedet, enten på grunn av egenkapitalkravet eller budrunder som presser opp prisene. Det å slippe stressende budrunde fordi leiligheten hadde fastpris, og at det var lave omkostninger ettersom det ikke er dokumentavgift på borettslagsleiligheter, var noe av det som gjorde det lettere for Helene å komme inn på boligmarkedet.

Brukte forkjøpsretten!

Vestbo-medlemskapet fikk Helene i gave fra sin far, som meldte henne inn i Vestbo med en gang han skjønte at hun var interessert i prosjektet.

Helene kjente ikke til Vestbo som utbygger eller fordelene ved å være medlem fra før. Ansiennitet og forkjøpsrett var helt nytt for henne, men satt seg mer inn i det når hun meldte sin interesse for Ørnen.

«Jeg var veldig spent når jeg møtte opp på salgsmøte hos Vestbo. Ville jeg få den leiligheten jeg ønsket meg? Jeg visste at de med lengst ansiennitet ville få velge først, og siden jeg ikke hadde vært medlem så lenge var jeg spent på hvordan dette ville gå» – sier Helene.

Bra gikk det, og leilighet ble det!

Det er ikke alltid lengden på ansiennitet er det avgjørende, men mulighetene blir i alle fall ikke mindre.

Drømmer du om egen bolig?

Bli medlem i dag, og ta vare på «VIPP» billetten til den dagen du plutselig trenger den.

Helene er aktiv fotballspiller for Sotra Fotballklubb

Klikk her for mer informasjon om boligprosjektet Ørnen på Straume sjøfront ?

Bli medlem