Illustrasjon av grønt hus med planter

Kampanjer til påske!

Illustrasjon av grønt hus med planter

Internkontroll/HMS

Alle borettslag og sameier er pålagt å ha et system for helse, miljø og sikkerhet. BevarHMS er et nettbasert system som hjelper styret med å holde orden og administrere arbeidet med helse, miljø og sikkerhet i boligselskapet.

Internkontroll på nett som gjør det enklere å etterleve myndighetskravene.

Frem til påske gir vi ditt boligselskap gratis etablering av BevarHMS, 6 måneders gratis lisens og gratis deltakelse på flere nettverkssamlinger hvor styret vil lære om beste praksiser.

Ta gjerne kontakt med teknisk rådgiver, Jane Valderhaug på tlf 995 50 747 eller jane.valderhaug@vestbo.no dersom du har spørsmål eller lurer på hva dette betyr for ditt boligselskap.

Les mer om fordeler med BevarHMS her

Illustrasjon av bærekraftig bygg

Bærekraftkartlegging

Vi har satt sammen en helt unik kartleggingspakke, som består av energikartlegging og en bærekraftkartlegging, som gir beboerne mulighet til å identifisere sine ønsker. Dette sammen med solid innsikt i byggets energipotensiale gir styret et solid styringsverktøy og beslutningsgrunnlag for hva dere ønsker å gjøre med boligselskapet deres.

Kartleggingene vil identifisere hvilke muligheter dere har for å skape et bedre bomiljø på en måte som er god for lommeboken, og uten å skade kloden vår.

Frem til påske vil boligselskaper forvaltet av Vestbo få denne kartleggingspakken til en sterkt redusert pris. Boligselskapet betaler en egenandel, som starter på kr.  37.500,- Her er det penger å spare. Kostnadsreduksjonen vil boligselskapet få gjennom en gave fra Vestbo og Vestbo skadeforebyggende fond. Dette kommer på toppen av ENOVA støtte, som vi søker om på vegne av boligselskapet.

Flere boligselskaper har valgt å gå for denne løsningen, som i noen tilfeller har spart boligselskapet for nærmere kr 500.000,- avhengig av størrelsen på boligselskapet og hva boligselskapet ønsker å gjøre.

Ta gjerne kontakt med teknisk rådgiver, Mats Tranøy på tlf 906 24 229 eller mats.tranoy@vestbo.no for et uforpliktende tilbud skreddersydd for ditt boligselskaps behov.

Bli medlem