Nå forvalter vi mer enn 500 boligselskaper

Kundeporteføljen har vokst til over 500 selskaper!

Vestbo er stolte av å kunngjøre en betydelig milepæl i vår målsetning om å være et foretrukket kompetansehus innen boligforvaltning. Kundeporteføljen fortsetter å vokse, og antallet boligselskaper som vi er forretningsfører for har nå passert 500!

Denne suksessen er et resultat av vår dedikasjon til å bygge sterke og langsiktige partnerskap, hvor fokuset er å levere førsteklasses tjenester og en fantastisk kundeservice.

Som forvaltningsselskap har vi opplevd en imponerende økning i vår kundeportefølje de siste årene. Dette er et tydelig bevis på at vår ekspertise, tjenester og kompetanse er i toppklasse. Vi er stolte av å være forretningsfører for mer enn 500 boligselskaper, som til sammen representerer nesten 20 000 boliger i Vestland fylke. Denne tilliten fra våre kunder er et tegn på at Vestbo er en attraktiv og pålitelig samarbeidspartner.

Vår suksess skyldes ikke bare vår evne til å tiltrekke oss nye kunder, men også vår evne til å beholde dem. Vi har oppnådd en imponerende kundelojalitet og har et minimalt frafall av kunder. Dette er et resultat av vår kontinuerlige innsats for å overgå forventningene og levere kvalitetstjenester. Kundetilfredshet er kjernen i alt vi gjør, og vi er stolte over at våre dyktige medarbeidere får mange positive tilbakemeldinger for sin kompetanse, sitt engasjement og sin profesjonalitet.

Vi har store ambisjoner for fremtiden, og vårt neste mål er å nå 600 boligselskaper! Vi vil takke våre kunder, partnere og medlemmer for deres tillit og støtte. Deres suksess er vår suksess, og vi ser frem til å fortsette den gode utviklingen fremover.

Vestbo er mer enn bare et forvaltningsselskap. Vi er et kompetansehus som legger stor vekt på å sikre forsvarlig drift og administrasjon av boligselskaper. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for alle typer boligselskaper, enten det er borettslag, sameier eller andre boligprosjekter. Vårt dedikerte team av fagfolk står klare til å håndtere økonomisk, teknisk og juridisk rådgivning for å sikre at ditt boligselskap fungerer sømløst og effektivt.

Som en del av vår tjenestepakke tilbyr vi også gunstige avtaler innen revisjon, forsikring og lån- og banktjenester. Vi har som målsetning å være en totalleverandør for våre kunder, og vår ekspertise strekker seg langt utover tradisjonell forvaltning. Vi kan hjelpe deg uansett hvilken problemstilling som dukker opp når det gjelder forvaltning og drift av boliger og boligselskaper.

Bli medlem