Kvassneshagen – Nytt boligprosjekt for salg i Knarvik

Endelig kan vi lansere Kvassneshagen i Knarvik

Endelig kan vi lansere 71 nye leiligheter midt i sentrum av Knarvik.

Knarvik ligger 30 min nord for Bergen sentrum.

Boligprosjektet Kvassneshagen ligger på taket av næringslokaler, slik at det blir både luftig og fritt i felles hage eller på ditt private uteområde. Du kan enkelt ta heisen ned til første etasje, og handle på den nye Coop Extra dagligvarebutikken som blir en del av første etasje!

I andre etasje over butikken kan en stor, grønn og felles takhage nytes. Her blir det fritt utsyn mot fjorden og lunt og godt. Har du grønne fingre? Det vil legges til rette for flere parsellhager for dyrking av frukt og grønnsaker. Kanskje du kan trylle frem en deilig sommersalat på det koselige utekjøkkenet, under pergolaen? Eller du kan ta en kaffe på benken mens du følger med på minsten på lekeplassen rett ved. Med felleshagen som en perfekt ramme for sosiale stunder, er alt tilrettelagt for et blomstrende bomiljø.

De 71 leilighetene vil bli fordelt på to bygg. Leilighetene vil ha varierte størrelser og alle vil ha sin egen private balkong eller terrasse. Med boliger tilpasset alle livets faser, enten det er din første bolig, du har småbarn eller ønsker deg noe enkelt og lettstelt, vil du finne drømmehjemmet ditt her i Kvassneshagen.

Vestbo-medlemmer har forkjøpsrett, og fristen for å melde forkjøpsrett er 11. august kl 23:59. Forkjøpsrett kan du melde her.

Salgsstart for medlemmer som har meldt forkjøpsrett blir 13. august 2024

For mer informasjon, bilder og priser kan du sjekke ut prosjektets hjemmeside www.kvassneshagen.no

Bli medlem