Ledig stilling som rådgiver eiendomstjenester

Vil du bli vår nye rådgiver innen eiendomstjenester?

Gjennom de siste årene har Vestbo hatt en stor økning i antall forretningsfører kunder og vi trenger derfor å styrke laget vårt. Vestbo skal ikke bare sørge for forretningsførsel, men også skape trygge og gode rammer for styrene og beboerne i boligselskapene vi har forretningsførsel for.
Som rådgiver vil du få ansvar for din egen portefølje med boligselskaper. I samarbeid med et tverrfaglig team av gode kollegaer, skal du være en proaktiv rådgiver og sørge for god drift for din portefølje. Du skal blant annet ha direkte kundekontakt og forenkle hverdagen til våre kunder. Du skal bidra til innsalg og utforming av nye produkter. Du skal være med å utvikle løsninger innen bærekraft og bistå våre kunder med å dekke deres tjenestebehov. Totalt sett skal du ha ansvar for din kundeportefølje, både alene og i team.
Dine viktigste arbeidsoppgaver:

 • Rådgi Vestbo sine kunder på en positiv og engasjert måte
 • Forvaltning av boligselskaper
 • Sikre våre kunders kjennskap til Vestbo som en total leverandør.
 • Relasjonssalg av produkter og tjenester
 • Være kommersiell; kontinuerlig utforske og identifisere nye forretningspotensialer for Vestbo
 • Holde deg godt orientert og være relasjonsorientert
 • Bidra til høy grad av kundetilfredshet, både for egne og øvrige kunder
 • Være en proaktiv støttespiller for styrene i boligselskapene og i teamet
 • En «doer» som tar ansvar, prioritere og sjonglerer varierte arbeidsoppgaver og får ting gjort
 • Du må være utviklingsorientert og nysgjerrig på «hva som skjer» i markedet, hvordan du kan løse kjente og ukjente behov i porteføljen, samt vurdere nye og bærekraftige løsninger
 • Delta på styremøter og årsmøter/generalforsamlinger i boligselskapene, gjerne som møteleder
 • Identifisere behov og bruke Vestbos produkt og tjenesteportefølje til å skape tilpassede løsninger som oppleves som skreddersøm for brukeren
 • Skape kundeopplevelser i verdensklasse.
 • Etablere CRM innsikt og være styrets profesjonelle forvaltnings partner
 • Skape god nattesøvn for styremedlemmene i din portefølje og gjøre dem til stjerner

 

Personlige egenskaper

Som rådgiver former du din egen arbeidshverdag, og vi søker deg som er utadvendt og trives i kontakt med kunder. Du jobber strukturert og selvstendig, men får også energi av å samarbeide med andre i team og i dialog med kunder. Du er god til å kommunisere med alle typer mennesker og liker utfordringer. Som type er du fremoverlent og får energi av å finne gode løsninger, og forstå hva som er den enkelte kundes «what’s in it for me» på flere ulike nivå. Du er derfor proaktiv og uredd, liker å lære nye ting og trenger ikke være ekspert på ting for å jobbe med det. Kall det gjerne å være litt kremer, en som er god på å skape relasjoner og handlingsrom, og som spiller på lag med de andre kompetansemiljøene i Vestbo. Du har stor arbeidskapasitet og gjennomføringskraft, er en utpreget vi person, og trives med mange baller i luften.

Dine kolleger vil beskrive deg som ansvarsfull og pliktoppfyllende, og som en person som er en sosial og faglig bidragsyter inn i et team.

Du er proaktiv og tar initiativ. Du er serviceorientert av natur og vil sørge for at kundetilfredsheten er best mulig til enhver tid ved å blant annet gjenspeile behov og ønsker, eller bidra til digitale løsninger som forbedrer og effektiviserer kundeopplevelsen. Du strekker deg langt for å tilfredsstille kunden og du elsker å skape gode kundeopplevelser. Du er opptatt av kvalitet, og vil sørge for at kundene opplever at Vestbo leverer den beste bo-opplevelsen på Vestlandet.

Vi tilbyr

Noe av det fineste med å jobbe i Vestbo er alle de gode kollegaene du vil få! Hos oss vil du finne et godt og verdibasert arbeidsmiljø med kollegial støtte, tverrfaglig samarbeid og mye kompetanse innen et bredt spekter av fagfelt

Våre verdier er det som driver oss og definerer oss til den vi er. Det er gjennom våre verdier vi skaper holdningene til arbeidet vårt, og måten vi kommuniserer og opptrer overfor kunder, samarbeidspartnere og medlemmer. For oss vil alltid verdiene våre være ledende for det vi gjør, og de vil tydelig signaliseres i alle våre aktiviteter. Dette, sett sammen med Vestbos etiske plattform, gjør foretaket godt rustet til å møte fremtidige utfordringer. Vi skal oppnå vår visjon og forretningside gjennom å ha fokus på våre verdier; endringsorientert, kundefokusert, troverdig og engasjert. Disse fire verdiene danner også en femte verdi gjennom anagrammet EKTE.

Hos oss får du muligheter for både faglig og personlig utvikling. I tillegg til lønn, har vi mye å tilby, som fleksibel arbeidstid, sommertid med kortere arbeidsdag 4 måneder i året, konkurransedyktige betingelser, eget treningsrom og egen kantine i våre lokaler på Nordnes. Vi arrangerer også flere sosiale og faglig samlinger for våre ansatte.

Stillingen rapporterer til Leder for Eiendomstjenester. Arbeidssted er Bergen, ved selskapets hovedkontor i Strandgaten i Bergen sentrum. Det må påregnes kveldsarbeid i perioder og noe reisevirksomhet. Det er krav om at søker har sertifikat, klasse B.

NB!
Vi vil kun vurdere søknader som sendes inn via stillingsannonsen på finn.no

Bli medlem