Vi søker prosjektøkonom/regnskapskonsulent

Vil du bli vår nye kollega?

I forbindelse med økt oppdragsmengde trenger vi å styrke bemanningen og søker prosjektøkonom/regnskapskonsulent.

Som prosjektøkonom vil arbeidsoppgavene være oppfølgingen av flere boligprosjekter både i Vestbo sin egen regi og som single purpose selskaper.

I tillegg vil du være regnskapskonsulent og kundekontakt for egen kundeportefølje bestående av et visst antall boligselskaper av varierende art og størrelse, hvor relasjonsskapende aktiviteter og mersalg av våre produkter og tjenester er viktige målsettinger. Du vil også være en viktig bidragsyter og pådriver for forbedrings, automatiserings- og robotiseringsprosjekter.

Kvalifikasjoner

  • Utdannelse som regnskapsfører eller praksis med regnskapsarbeid
  • Erfaring med prosjektregnskap av byggeprosjekter er en fordel men ikke et krav
  • Du må ha gode IT kunnskaper, med særlig vekt på Excel
  • Du har erfaring fra, og evner til, å sette deg inn i nye metoder og verktøy
  • God norsk muntlig/skriftlig fremstillingsevne


Personlige egenskaper

Vi søker deg som trives i kontakt med kunder, jobber strukturert og liker å ha selvstendig ansvar, men er også en del av et team. Du har stor arbeidskapasitet, er lett å samarbeide med, kommer gjerne med innspill og er villig til å bidra i interne prosjekter og grupper. Du må være god til å kommunisere med alle typer mennesker og ikke være redd for nye utfordringer.

Vi tilbyr

Noe av det fineste med å jobbe i Vestbo er alle de gode kollegaene du vil få! Hos oss vil du finne et godt og verdibasert arbeidsmiljø med kollegial støtte, tverrfaglig samarbeid og mye kompetanse innen et bredt spekter av fagfelt. Hos oss får du muligheter for både faglig og personlig utvikling.

I tillegg til lønn, har vi mye å tilby. Du blir medlem i Vestbo og kan nyte godt av vårt medlemsprogram som, i tillegg til forkjøpsretten, byr på flere medlemsfordeler.

Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid med kortere arbeidsdag 4 måneder i året, konkurransedyktige betingelser, eget treningsrom og egen kantine i våre lokaler på Nordnes. Vi arrangerer også flere sosiale og faglig samlinger for våre ansatte.

NB!
Vi vil kun vurdere søknader som sendes inn via stillingsannonsen på finn.no

Søknadsfrist 23.04.2023

Bli medlem