Nytt boligprosjekt på Os med forkjøpsrett for Vestbo-medlemmer

39 leiligheter like ved Os sentrum!

Stegen 12 på Os

Prosjektet består av 39 leiligheter i tre punkthus like ved Os sentrum. Her kommer det leiligheter fra 72kvm til 107kvm i forskjellige planløsninger med to eller flere soverom. De fleste leiligheter vil få nydelig utsikt og romslige balkonger eller takterrasser. I tillegg opparbeides det flotte fellesarealer og bilen kan parkeres i prosjektets underetasje.

Fra prosjektet vil man få en fantastisk utsikt over Bjørnefjorden og man kan se hele veien til Folgefonna.

Med Os sentrum bare ett steinkast unna, har du alt du trenger innen kort avstand. I sentrum er det blant annet et godt utvalg av serveringssteder og kafeer, interiørbutikker og frisørsalonger. Dagligvarebutikker som Coop Extra Osøyro og Kiwi Haugsneset ligger noen minutters gange fra prosjektet. Om du ikke ønsker å lage maten selv kommer det godt med at det er et rikt utvalg av gode spisesteder i gangavstand. Ønsker en flere butikker, er det ikke langt med bil eller buss til kjøpesenteret Amfi Os med over 40 butikker.

Fra Stegen 12 kan du spasere til Oseana Kunst og Kultursenter, hvor det er kunstutstillinger, konserter, kino, restaurant og ulike forestillinger. Når solen skinner er gjestebrygga et godt sted å møte venner og kjente og bare nyte dagen. Det er også kort avstand til Bjørnefjorden Golfbane.

Alt du kan ønske deg av naturen er lett tilgjengelig i området. Os kommune byr på flerfoldige turmuligheter, det kan nevnes Ulven, Osmarka, Raudlivatna og Gåssand.
«Kyststien», er også en populær tursti som går langs sjøkanten og som strekker seg fra Steinneset, forbi Solstrand og videre til Moldegård.

For den som foretrekker å trene innendørs er det flere gode alternativer i området. Aktiv 365 Xpress og Sprek & Blid, ligger bare noen minutter gange fra prosjektet. Det er ellers kort vei til St. Hanshaugen Nærmiljøanlegg med bl.a ballplass. Ny stor padeltennishall er nylig åpnet i kort kjøreavstand fra prosjektet. Skulle det heller friste med et bad, er heller ikke Osbadet langt unna.

Fra prosjektet er mangfoldige arbeidsplasser lett tilgjengelig. Den nye tunellen til Bergen, gjør kjøreturen til Lagunen til bare 15 minutter. Du tar deg også enkelt til de fleste andre områder med det gode kollektivtilbudet like i nærheten.

Boligene passer de som ønsker å bo i en helt ny, ubrukt og flott bolig med en sentrumsnær beliggenhet. Ikke minst hvis man vil ha det lettstelt og man er ferdig med hagearbeid og renovering på den eldre eneboligen.

Se prospekt her

Som Vestbo-medlem stiller du først i køen og har forkjøpsrett til boligene i Stegen12.

Meld forkjøpsrett her

Siste frist for å melde forkjøpsrett er  7. april kl 23:59

Bli medlem