SØBO blir med i Storbysamarbeidet

Kilden teater- og konserthus i Kristiansand

Fra 1. mars 2023 blir Sørlandet Boligbyggelag en del av Storbysamarbeidet. Dette er et strategisk samarbeid mellom noen av de største boligbyggelagene i Norge, og som ble etablert helt tilbake i 2008.

Dette samarbeidet gir medlemmene i boligbyggelagene en unik mulighet når det gjelder forkjøpsrett fordi forkjøpsretten fungerer på tvers av både boligbyggelag og bygrenser.

Til sammen blir det mer enn 350 000 medlemmer som kan nyte godt av sin viktigste medlemsfordel, nemlig forkjøpsretten. Og forkjøpsretten gjelder ikke bare i egen hjemby, men i alle områdene som Storbysamarbeidet favner om.

Sørlandet Boligbyggelag har forkjøpsrett til over 7000 borettslagsboliger på Sørlandet, og disse kommer i tillegg til de mer enn 90 000 boligene som allerede er tilgjengelig i resten av landet.

For deg som er Vestbo-medlem betyr dette at du nå har enda flere boliger å velge mellom når du vil bruke forkjøpsretten din, enten det er her hjemme eller i en helt ny og spennende by.

Vi ønsker Sørlandet Boligbyggelag velkommen som samarbeidspartner, og vi gleder oss over alle de nye dørene som nå åpnes for våre medlemmer!

Bli medlem