Medlemsrabatt på strøm hos Fjordkraft

Strømmen har blitt mye dyrere for de aller fleste det siste året, men heldigvis finnes det gode rabattavtaler som du kan ta i bruk for å redusere strømregningen.

Terje har vært Fjordkraft-kunde i flere år, men han har kanskje ikke fulgt så godt med på endringer i strømavtalen sin, men når han plutselig oppdaget at fakturaen ikke stemte med den avtalen han trodde han hadde, så tok han kontakt med kundeservice hos Fjordkraft.

Chat-samtale mellom Terje og kundebehandleren

Terje Hei. Fakturaen som jeg har mottatt er ikke i tråd med min strømavtale for *Terje sin adresse* Den skal være 39 kr/mnd + 7,95 øre/kWh. Kan du sjekke dette og gi meg en tilbakemelding?
Ole Kunne jeg fått din fødselsdato eller ditt mobilnummer slik at jeg finner dette bare?
Terje *Terjes telefonnummer*
Ole Der har vi det :) Hvilken faktura er det du tenker er feil?
Terje Det ble oppdaget ved en tilfeldighet. F.eks er faktura for november ikke riktig.
Ole Jeg ser at du har hatt strømavtalen Strøm til innkjøpspris frem til vi endret denne den 01.12.22. Derfor ser du på denne fakturaen at du betaler 59,- i mnd og 10,45 øre/kWh i påslag istedenfor 39,- i mnd og 7,95 øre/kWh som det er i avtalen vi har endret til.
Terje Fint om du endrer alle mine avtaler ift. Vestbos medlemsfordel, «Vestbo spotpris»
Ole Absolutt. Da endres det til 24,- i månedlig fastbeløp og 3,79 øre/kWh. Du vil motta en SMS fra oss om kort tid hvor du bekrefter denne endringen og når det er gjort er den nye avtalen på plass fra i dag :)
Terje Takk for hjelpen!
Ole Bare hyggelig. Chatten er nå avsluttet på grunn av inaktivitet. Vi håper du fikk svar på det du lurte på. Kontakt oss gjerne igjen om du har flere spørsmål.

Slik sparte Terje penger på strømregningen sin bare med noen få tastetrykk, takket være sitt Vestbo-medlemskap.

Kanskje vil det også lønne seg for deg å sjekke hvilken strømavtale du har?

Bli medlem